Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Πώς θα πετύχεις το beach hair look της Blake Lively


Τα μαλλιά της Blake Lively εκτός από λαμπερά και υγιή, καταφέρνουν -με ένα περίεργο τρόπο- να φαίνονται πάντα φυσικά και μη στυλιζαρισμένα. 

Εν όψει καλοκαιριού, τα ελαφρώς σπαστά μαλλιά αποτελούν το ιδανικό trend, συνδυάζοντας την χαλαρή διάθεση της αγαπημένης μας εποχής και μια πιο ανεπιτήδευτη εικόνα. Θα ήθελες, λοιπόν, αυτό το χαλαρό σπάσιμο στα μαλλιά που έχεις όταν βγαίνεις από τη θάλασσα, να το έχεις όλη την ημέρα, ακόμα και στο γραφείο; Η Blake Lively το έχει καταφέρει.

Πώς;

Μιλώντας στο style.com, η ίδια αποκάλυψε το μυστικό των φυσικά σπαστών μαλλιών της, που την συνοδεύουν σε κάθε εμφάνιση, είτε καθημερινή είτε red carpet. 

«Συνήθως στεγνώνω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι, αφήνοντάς τα λίγο νωπά. Έπειτα, απλώνω σε όλη την επιφάνεια μια μικρή ποσότητα αφρού styling, για να αποφύγω το φριζάρισμα. Στη συνέχεια τα πιάνω χαλαρά και φτιάχνω έναν μικρό κότσο στο πάνω μέρος του κεφαλιού (όπως οι μπαλαρίνες) και τον στερεώνω με ένα κοκκαλάκι». Μετά από λίγη ώρα και αφότου τα λύσω, τα μαλλιά μου έχουν ένα μεγάλο και βαθύ σπάσιμο. 'Ετσι, έχουν περισσότερη κίνηση και δεν φαίνονται μουντά». 




Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: