Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ριγέ παντελόνια! Πιο κομψά από όσο φαντάζεσαι…

Είναι το ολοκαίνουργιο… φλερτ μας. Η αλήθεια είναι πως με τις ρίγες έχουμε εξοικειωθεί τα τελευταία χρόνια, ξεπερνώντας τα στενά στυλιστικά σύνορα της κλασικής μαρινιέρας. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να τις εντάξουμε ακόμα περισσότερο στις στυλιστικές μας επιλογές. Πάρε ιδέες πώς να συνδυάσεις το hot ριγέ παντελόνι.
Άλλες φορές θηλυκό και σικ, άλλοτε πιο σπορ ή ροκ, ανάλογα με τον τρόπο που φοριέται, το ριγέ μπορεί πολύ εύκολα να γίνει από σύμμαχος… εφιάλτης για το στυλ και τη σιλουέτα σας.
Ακόμα και αν σας αρέσουν όλα τα είδη ριγέ, μην επιτρέψετε να σας φοράνε αντί να τα φοράτε - επιλέξτε το είδος που ταιριάζει περισσότερο στο σώμα και το στυλ σας, έχοντας στο μυαλό σας πως
-οι λεπτές ρίγες είναι λιγότερο έντονες από τις φαρδιές
-οι κάθετες ρίγες επιμηκύνουν και αδυνατίζουν τη σιλουέτα, ενώ η οριζόντιες συνήθως δίνουν όγκο. Αν, λοιπόν, π.χ. θέλετε να τονίσετε το μπούστο σας επιλέξτε τοπ με οριζόντιες ρίγες, ενώ αν θέλετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά προτιμήστε ένα skinny τζιν με κάθετες ρίγες.
Το ριγέ παντελόνι συγκεκριμένα φοριέται εύκολα όλη την ημέρα, αφού με τα κατάλληλα αξεσουάρ και συνδυασμούς γίνεται από πολύ χαλαρό και πρωινό, μέχρι σέξι και βραδινό. 
Επίσης, οι κάθετες ρίγες (ιδανικά ούτε πολύ λεπτές, ούτε πολύ χοντρές) πάντα κολακεύουν ένα σώμα, γιατί το δείχνουν μακρόστενο, έτσι μιλάμε για ένα κομμάτι που κολακεύει περισσότερο από όσο νομίζουμε εκ πρώτης όψεως.

Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: