Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Κερδίστε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και λάμψης Gliss Million Gloss


Η σειρά με Σαμπουάν και Conditioner, Μάσκα Λάμψης 10 Ημερών και Έλαιο Επανόρθωσης Crystal Oil, ολόκληρη δώρο σε 5 τυχερές.
Gliss Million Gloss Crystal Oil (75 ml)
€9,95
Gliss Million Gloss 10-Day Shine Treatment (150 ml)
7,29 €
Gliss Million Gloss Conditioner (200 ml)
3,44 €
Gliss Million Gloss Shampoo (400 ml)
4,96 €
Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Η νέα σειρά Gliss Million Gloss έρχεται για να χαρίσει στα ταλαιπωρημένα, θαμπά κι άτονα μαλλιά, βαθιά επανόρθωση κι εκθαμβωτική λάμψη!
Το μυστικό κρύβεται στην καινοτομική φόρμουλα με συστατικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογία «κλειδώματος λάμψης», η οποία θωρακίζει την τρίχα με ένα διαφανές φιλμ, δίνοντας ζωή στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και προσφέροντας εκθαμβωτικά ρεφλέ λάμψης. Με συχνή χρήση, η επιφάνεια της τρίχας αναδομείται πλήρως, από το εσωτερικό ως το εξωτερικό της, κάνοντας τα μαλλιά εξαιρετικά λαμπερά και απαλά στο άγγιγμα.
Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν και ConditionerΜάσκα Λάμψης 10 Ημερών και Έλαιο Επανόρθωσης Crystal Oil.
Εάν θέλεις να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη σειρά Gliss Million Gloss, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής και να μπεις στο διαγωνισμό για να είσαι η μια από τις 5 νικήτριες. 

Και μην ξεχνάς!! περισσότερες πληροφορίες και συμβουλες για την επανόρθωση των μαλλιών σου στοwww.gliss.gr και στο FCB

Ο διαγωνισμός λήγει στις 16 Ιουνίου. Οι νικήτριες του διαγωνισμού που θα προκύψουν από ηλεκτρονική κλήρωση θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί τους μέσω email και στη συνέχεια θα αποσταλούν τα δώρα τους από τη δωροθέτρια εταιρεία. 
Πηγή:marieclaire.grΔεν υπάρχουν σχόλια: