Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Σχεδίασε το δικό σου ζευγάρι Prada, όπως το ονειρεύεσαι!

Νέα υπηρεσία από τον ιταλικό οίκο μόδας, σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το ολόδικο σου, personal ζευγάρι παπούτσια! 

Πάντα ήθελες ένα επώνυμο ζευγάρι γόβες αλλά πάντα κάποια λεπτομέρεια υπήρχε που σε κράταγε από το να δώσεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις.

Ο οίκος Prada σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις μόνη σου το απόλυτο παπούτσι, που θα αξίζει τα λεφτά του μιας και θα το φτιάξεις όπως ακριβώς θέλεις εσύ!

Οι τυχερές που θα βρεθούν στη μπουτίκ του οίκου στη Sloane Street του Λονδίνου στις 26 και 27 του μήναθα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν customized Prada παπούτσια με στοιχεία από τη νέα collection του οίκου. 

Οι fans της Prada μπορούν αν επιλέξουν μεταξύ 9 διαφορετικών σχεδίων- από pumps μέχρι peep toes και πλατφόρμες, με διαφορετικά ύψη τακουνιού, ποικιλία χρωμάτων και υλικών- suede, σατέν, και διαφορετικών ειδών δέρματος. 

Μάλιστα όσοι βρεθούν στη μπουτίκ του Λονδίνου θα μπορέσουν, αν θέλουν, να προσθέσουν, σε κόκκινο μεταλλικό χρώμα τα αρχικά τους, κάτω από το logo του brand, ενώ θα παραλάβουν τα παπούτσια τους περίπου ένα μήνα αργότερα. 

Τα customized αξεσουάρ Prada θα κυμαίνονται σε κανονικές τιμές για το brand και εμείς ελπίζουμε να γίνει και online η συγκεκριμένη υπηρεσία!

Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: