Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Λεπτή μύτη, μπούκλες παραλίας και λαμπερά χείλη! Δες 5 έξυπνα τρικς για να τα πετύχεις!


Υπάρχουν τιπς ομορφιάς, που μπορείς εύκολα να κάνεις και εσύ και που θα σου λύσουν τα χέρια σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις καθημερινά! Για παράδειγμα, αν αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσες με το μακιγιάζ, να κάνεις τη μύτη σου να φαίνεται πιο λεπτή ή αν θες να έχεις χαλαρές μπούκλες παραλίας χωρίς πολύ προσπάθεια, τότε διάβασε παρακάτω μερικά έξυπνα τρικς για να τα πετύχεις!
#Μίκρυνε τη μύτη σου

Αν θες να κάνεις κάποιο τρικ στο μακιγιάζ σου για να λεπτύνεις τη μύτη σου, τότε μπορείς να βάλεις μπρονζέ πούδρα δεξιά και αριστερά στη μύτη και στη συνέχεια να απαλύνεις την πούδρα με ένα σφουγγαράκι.

#Χαλαρές μπούκλες εύκολα και γρήγορα

Αν θες τα γνωστά ‘μαλλιά της παραλίας’, τότε κάνε μία πλεξούδα στα μαλλιά σου πριν κοιμηθείς, και το πρωί που θα λύσεις την πλεξούδα, βάλε λίγη λακ. Έτσι θα έχεις εύκολα κυμματιστές μπούκλες που θα σε γλυτώσουν από την ταλαιπωρία του να σκέφτεσαι πώς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου μέσα στο καλοκαίρι.

#DIY για λάμψη στο πρόσωπο

Θες να δώσεις λάμψη σε κάποια σημεία του προσώπου σου αλλά δεν έχεις τα κατάλληλα καλλυντικά; Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα προιόν για λάμψη, ανακατεύοντας ενυδατική κρέμα με πούδρα.

#Λεία και λαμπερά χείλη

Αν θες τα χείλη σου να μη φαίνονται με ραβδώσεις, τότε απλά βάλε ένα διαφανές λιπ γκλος, που θα δώσει λάμψη στα χείλη σου, ενώ ταυτόχρονα θα τα κάνει να φαίνονται λεία.

#Πώς να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου

Αν θες να τιθασεύσεις τις τρίχες που πετάνε στα μαλλιά σου, ειδικά όταν έχεις κάνει κάποιο χτένισμα, τότε χρησιμοποίησε μία οδοντόβουρτσα και λίγη λακ.

Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: