Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Style Tips: Ποιο crop top να διαλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου

Όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σου, μπορείς να φορέσεις το crop top και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.
Φόρεσε το πιο hot κομμάτι της σεζόν με το σωστό τρόπο, ακολουθώντας τα μικρά μας style tips!

Δεν χρειάζεται να έχεις αναλογίες μοντέλου και σούπερ επίπεδη κοιλιά για να υιοθετήσεις την τάση, αρκεί να επενδύσεις στο σωστό crop top που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου.

Μάθε ποιο crop top πρέπει να διαλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου:

-Ψηλόλιγνη:
Μπορείς να φορέσεις όποιο crop top θέλεις, για πιο κομψές εμφανίσεις όμως επέλεξε ένα κομμάτι, χωρίς μανίκια που πέφτει χαλαρά στο πλάι. 

-Με σωματότυπο μήλο:
 

Ακόμη και αν έχεις κοιλίτσα μπορείς να φορέσεις το super hot μπουστάκι! Επέλεξε ένα κομμάτι που φτάνει μέχρι κάτω από το στήθος και συνδύασε το με μια ψηλόμεση φούστα, έτσι ώστε να αφήσεις ακάλυπτο μικρό μέρος του σώματος σου. 

-Μεσσογειακή σιλουέτα: 


Αν έχεις μεσογειακή σιλουέτα με μικρή μέση και έντονη περιφέρεια, τόνισε το επάνω μέρος του σώματος σου με ένα crop top που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και το στήθος και συνδύασε το με μια ψηλόμεση, midi φούστα. 

-Με καμπύλες:
 
Ανάδειξε τις σέξι καμπύλες σου με ένα εφαρμοστό κομμάτι που αγκαλιάζει τη μέση και ταίριαξε το με μια εφαρμοστή, πένσιλ φούστα για super hot καλοκαιρινά outfits.


-Χωρίς στήθος:
 
 Tόλμησε το statement trend που θέλει το μπουστάκι να μπαίνει πάνω από το πουκάμισο, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να το βάλεις χωρίς σουτιέν ή με ένα στράπλες που πιθανόν να μην αναδεικνύει το ντεκολτέ σου. 



-Μικρόσωμη: 

Για να κάνεις τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο εντυπωσιακή, επέλεξε ένα oversized crop top που θα σου χαρίσει αέρα και κίνηση και συνδύασε το με ψηλόμεσο παντελόνι και pumps για έξτρα πόντους κομψότητας.

Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: